Citroen C5 exclusive
Forum francuskih automobila :: FORUM FRANCUSKIH AUTOMOBILA : CITROEN - PEUGEOT - RENAULT :: CITROEN :: Predstavite vas automobil marke Citroen
Strana 1 od 1 • Delite •
Citroen C5 exclusive
Evo jos jednog francuza kod nas, uspeo sam brata ubediti da uzme pravi auto i proda onog krsa seata :)
Proizveden je u decembru 2010, 149 000km, motor je 2.0hdi 163ks automatic. Oprema je full, felne 18", vesanje je hidraulicno. Prvi utisci, auto je pre preudoban, nema mu ravnog u klasi( i sire), oprema je odlicna, kvalitet izrade jako dobar. Motor je energican, ima snage od samog starta, menjac jako lepo radi. Sve u svemu mislim da je u ovom cenovnom rangu ovaj auto best buy. Poredili smo ga sa lagunom, alfom, passatom i jos nekim autima u klasi, nisu mu ni prici. Bmw, audi i mercedes su naravno druga prica ali je cena ipak drasticno veca. Sve u svemu jedan dosta korektan auto, kako ce se pokazati ostaje da vidimo. Hteo sam pitati na koliko km se radi servis menjaca? U ovlascenom su rekli da se veliki servis radi na 240 000km.
Slike su malo losije...

Proizveden je u decembru 2010, 149 000km, motor je 2.0hdi 163ks automatic. Oprema je full, felne 18", vesanje je hidraulicno. Prvi utisci, auto je pre preudoban, nema mu ravnog u klasi( i sire), oprema je odlicna, kvalitet izrade jako dobar. Motor je energican, ima snage od samog starta, menjac jako lepo radi. Sve u svemu mislim da je u ovom cenovnom rangu ovaj auto best buy. Poredili smo ga sa lagunom, alfom, passatom i jos nekim autima u klasi, nisu mu ni prici. Bmw, audi i mercedes su naravno druga prica ali je cena ipak drasticno veca. Sve u svemu jedan dosta korektan auto, kako ce se pokazati ostaje da vidimo. Hteo sam pitati na koliko km se radi servis menjaca? U ovlascenom su rekli da se veliki servis radi na 240 000km.
Slike su malo losije...

dellas- Broj poruka : 70
Datum upisa : 05.11.2012
Vozilo: : Xsara VTS
Re: Citroen C5 exclusive
Ajooooj kako je dobar! Neka mu je sa srećom i zdravo da se služi. Prelep auto.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Petrucci- Globalni moderator
- Broj poruka : 15148
Datum upisa : 13.12.2011
Godina : 52
Vozilo: : Peugeot 406 2.0 16v automatic
Raspolozenje : Nije loše, vi?
Što bi mi Vranjanci rekli" ubavinja "
U zdravlju ti se vozio burazer

U zdravlju ti se vozio burazer

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Elektra- Administratorka
- Broj poruka : 4412
Datum upisa : 23.12.2011
Godina : 35
Vozilo: : Renault Clio Energy 1.2 - Citroen Visa 11 RE 1.1
Raspolozenje : Sve je relativno
Čestitam neka brat uziva,
prelep:desetka:
prelep:desetka:

ZivaB- Broj poruka : 64
Datum upisa : 31.08.2013
Vozilo: : citroen xantia
Za ovakav auto moramo da trazimo od moderatora ili admina ili koga vec, da dodaju one smajlije sto im cure bale,jer je to ono sto bih ja stavio sada.
U zdravlje da ga vozi i da ga cuva. Mozda ga ja nekad kupim od njega !
U zdravlje da ga vozi i da ga cuva. Mozda ga ja nekad kupim od njega !
shix- Broj poruka : 2794
Datum upisa : 03.08.2012
Godina : 43
Vozilo: : Focus 1.6 16v
Lažu te bre, auto je fuj. Šta će ti to? Bljak! Daj ga meni.

Tamgawa- Broj poruka : 113
Datum upisa : 16.07.2013
Godina : 67
Vozilo: : Renault Clio 2 1.5 dci
Raspolozenje : Bas dobro
C5, je odličan auto,meni se lično jako sviđa.A i ovaj primerak što ste uzeli izgleda odlično,da brata lepo posluži i dugo da ga vozi.

XSARA PICASSO- Broj poruka : 324
Datum upisa : 11.03.2013
Godina : 41
Vozilo: : CITROEN XSARA PICASSO 2.0HDI EXCLUSIVE
Makina je za svaku pohvalu,svaka čast .
Želim vlasniku da ga dobro služi.
Želim vlasniku da ga dobro služi.
Poslednji izmenio Mrčela dana Sre Feb 10, 2016 9:58 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
др Жиле
Жиле- Broj poruka : 10787
Datum upisa : 17.09.2013
Godina : 51
Vozilo: : C5 HDi 2,2
Zdravo da ga vozi i za C6 da ga promeni...

milosxm- Broj poruka : 144
Datum upisa : 27.11.2012
Godina : 37
Vozilo: : Citroen XM V6
Zmix- Broj poruka : 97
Datum upisa : 24.06.2012
Godina : 38
Vozilo: : Citroen C5 1.6 HDI
Forum francuskih automobila :: FORUM FRANCUSKIH AUTOMOBILA : CITROEN - PEUGEOT - RENAULT :: CITROEN :: Predstavite vas automobil marke Citroen
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu